donderdag 29 juli 2021

Alles over De Drechtsteden

Workshop ‘Wat leest u op het etiket?’ bij Rivas

Workshop ‘Wat leest u op het etiket?’ bij Rivas

01 oktober 2014
Van woensdag 01 oktober 2014 tot en met woensdag 01 oktober 2014
Van 10:00 uur tot en met 11:30 uur

Rivas Zorggroep houdt in Sliedrecht de workshop ‘Wat leest u op het etiket?’. Tijdens deze workshop komen deelnemers erachter wat er zoal op een etiket staat vermeld, zoals de voedingswaarde of ingrediëntendeclaratie.

Gezonde leefstijl
‘In onze maatschappij is er een overvloed aan voedsel’, vertelt Monique Wichers, diëtist bij Rivas. ‘Daarom is het moeilijk om bewuste keuzes te maken. Niet alleen omdat alles er even smakelijk en verleidelijk uitziet, maar ook doordat veel producten zo zijn samengesteld dat het moeilijk is te achterhalen wat ze aan energie en voedingsstoffen leveren.’ Deze workshop is handig voor wie waarde hecht aan een gezonde leefstijl, wie wilt opletten met suiker- en/of vetgehalte en voor mensen met een voedselovergevoeligheid en hierdoor bepaalde voedingsstoffen in de gaten moeten houden.

Datum en locatie
De workshop ‘Wat leest u op het etiket?’ vindt woensdag 1 oktober 10.00 tot 11.30 uur plaats in Sliedrecht.

Informatie en aanmelden
De workshop ‘Wat leest u op het etiket?’ is een workshop die het Expertisecentrum Voeding en Leefstijl van Rivas in samenwerking met Dienst Gezondheid & Jeugd organiseert. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via Rivas Zorglijn 0900-8440 of mail vodi@rivas.nl. Meer informatie is ook te vinden op www.rivas.nl. Deelname is gratis.


 

Deel dit bericht met je vrienden!