donderdag 28 oktober 2021

Alles over De Drechtsteden

Prinsjesdagontbijt 2021

Prinsjesdagontbijt 2021

21 september 2021
Van 07:00 uur tot en met 09:00 uur

Na een jaar waarin Corona ons verhinderde samen te komen, vindt dit jaar het Prinsjesdagontbijt plaats op 21 september a.s. van 7.00 uur tot 9.00 uur bij Jozua, Sikkelstraat .

In 2020 kon het Prinsjesdagontbijt door de Corona beperkingen niet doorgaan. Ook nu zijn we nog niet van dat virus af. Maar we horen ook van veel mensen dat de behoefte om elkaar weer te ontmoeten, in welk verband dan ook, groot is.

Het Prinsjesdagontbijt wordt in Dordrecht georganiseerd vanuit het Platform Dordtse Kerken in samenwerking met het Gidsnetwerk en Missie Dordt.

Het Dordtse Prinsjesdagontbijt heeft als thema: “Opnieuw ontmoeten”
Robert de Heer van Stichting Anders zal een inleiding verzorgen waarin ‘verbinding, geven en delen’ centraal zal staan. Hij zal ingaan op vragen als:

  • Hoe vergroot je je sociale voetafdruk
  • Wat gebeurt er als mensen zich aan elkaar verbinden
  • Wat is de vrucht

We hopen dat u op deze ochtend opnieuw geïnspireerd raakt om gezamenlijk het goede te zoeken voor onze stad. Uw aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld. We willen graag in een zo breed mogelijke setting elkaar ontmoeten, om daadwerkelijk in Dordrecht het verschil te kunnen maken.

Aanmelden kan via het Platform Dordtse Kerken onder vermelding van uw naam en contactgegevens. De kosten voor het ontbijt bedragen € 17,50 p.p. over te maken bij aanmelding. We zien uw aanmelding graag tegemoet vóór 14 september 2021.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Platform Dordtse Kerken

Jozua, Sikkelstraat 2

www.dordtsekerken.nl/prinsjesdagontbijt
Deel dit bericht met je vrienden!