zondag 28 november 2021

Alles over De Drechtsteden

Participizza

Participizza

25 november 2021
Van 18:00 uur tot en met 21:00 uur

Jongeren naar de stembus krijgen… Hoe?! Vertel jouw idee tijdens een pizzaatje.

Vind jij het belangrijk om jouw stem te laten horen? Heb jij ideeën om andere jongeren enthousiast te krijgen om te gaan stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen? Of wil je daar graag over meedenken? Kom dan naar de 'participizza' op 25 november tussen 18:00 en 21:00 uur in het gemeentehuis van Zwijndrecht. Een gezellige avond vol toffe ideeën en gratis pizza.

Samen met andere jongeren kijken we hoe we ervoor kunnen zorgen dat er volgend jaar meer jongeren gaan stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen. De gemeente Hendrik Ido Ambacht en Zwijndrecht gaan met jullie ideeën en/of acties aan de slag. En dat doen we het liefst samen met jou en andere jongeren.  

Aanmelden of informatie
Heb jij creatieve ideeën en denk jij bijvoorbeeld aan een verkiezings-escaperoom of een vlog-wedstrijd? Geen idee is te gek! Meld je dan vóór 23 november aan via cultuur@zwijndrecht.nl

Jongerenplatform 
Dit is de eerste bijeenkomst van het gezamenlijke jongerenplatform van de gemeente Hendrik Ido Ambacht en Zwijndrecht. Een aantal keer per jaar geeft het platform de gemeente advies over onderwerpen die belangrijk zijn voor jongeren. 

Info

Organisator:

Adres:

Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht

Raadhuisplein 3, Zwijndrecht

Deel dit bericht met je vrienden!