woensdag 16 juni 2021

Alles over De Drechtsteden

Gebedswandeling in Zwijndrecht

Gebedswandeling in Zwijndrecht

07 mei 2021
Van vrijdag 07 mei 2021 tot en met vrijdag 07 mei 2021
Van 19:30 uur tot en met 20:30 uur

Eén keer per maand (in principe de 2de vrijdag van de maand) zijn er in Zwijndrecht gebedswandelingen. Het is mooi dat we dit in verbondenheid met christenen van alle kerken in Zwijndrecht, samen verbonden in Jezus Christus kunnen doen.

Als het kan starten we samen, waarna we in tweetallen uiteen gaan naar alle richtingen. Je kan natuurlijk ook persoonlijk of met je gemeenteleden een gebedswandeling lopen. (Je kunt dus ook bij je aanmelding aangeven met wie je loopt en vanwaar je vertrekt.)

We mogen bidden voor en in de omgeving waar we meer van Gods Koninkrijk willen zien. De frisse lucht en het lopen houden je scherp. Voordat je gaat lopen: bid en vraag de Heilige Geest om zijn leiding. Het is een avontuur: wees flexibel en laat je tijdens de wandeling leiden door de Geest. 

Het is mooi als concrete gebedspunten die onderweg opkomen of aanwijzingen waar God onze aandacht op wil vestigen, genoteerd en terug gekoppeld worden. Aanmelden en delen van gebedsindrukken kan via: annet.van.willigen@online.nl


Dit initiatief is opgezet samen met de lang bestaande interkerkelijke maandelijkse gebedsgroep en gestart in januari 2021.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Kerken in Zwijndrecht

in de diverse wijken van Zwijndrecht

annet.van.willigen@online.nl www.kerkeninzwijndrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!