woensdag 19 januari 2022

Alles over De Drechtsteden

Cluedo Junior

Cluedo Junior

28 november 2021


Oeps! Sinterklaas heeft zich vergist in het aantal cadeautjes en kocht per ongeluk teveel. Gelukkig is het bijna Kerst, daarom heeft Sint de overgebleven cadeautjes voor de Kerstman achtergelaten.

De cadeautjes liggen opgeborgen in een kast die op slot zit met een speciale sleutel. Maar er is één probleem; de Kerstman kan de sleutel nergens vinden!

Schrijf je voor 28 november in, dan krijg je twee weken lang hints en tips waarmee je kan helpen om de sleutel bij de Kerstman te krijgen.

Los jij het mysterie op? Dan maak je kans op een speciale Kinder High Tea voor 6 kinderen bij Lunchroom Tikkie Bijzonder!

Alle kinderen uit Sliedrecht tot en met 12 jaar mogen meespelen. Ouders, broers/zussen, opa's en oma's mogen natuurlijk wel helpen, maar het spel (en de prijzen) zijn echt voor de kinderen bedoeld.

Maak een team en meld jullie voor zondag 28 november aan via cluedo-sliedrecht@hotmail.com. Alleen spelen mag ook!

Geef bij je aanmelding het volgende door*:

  • De naam van je team (of je eigen naam en leeftijd als je alleen speelt)
  • De namen en leeftijden van de deelnemers (als je in een team speelt)
  • Het e-mailadres waar je de hints op wilt ontvangen

    *Verzamelde gegevens worden alleen voor speldoeleinden gebruikt en niet gedeeld met derden.


Hoe werkt het?
Op woensdag 8 december ontvangen alle teams en individuele deelnemers een e-mail met een startbrief, hierin zal alle belangrijke informatie vermeld staan. Vanaf 9 tot en met 21 december kan elke deelnemer hints verzamelen en ontcijferen. Deze hints krijg je op verschillende manieren: via de mail, de facebookpagina van Cluedo Sliedrecht en op verschillende plekken in Sliedrecht. Op woensdagmiddag 22 december is de spannende ontknoping live in het Kersthotel op de Kerkbuurt. Een speciale gast zal dan uit alle goede inzendingen de winnaar(s) loten, iedereen maakt dus evenveel kans!
 

Info

Organisator:

E-mailadres:

Cluedo Sliedrecht

cluedo-sliedrecht@hotmail.com
Deel dit bericht met je vrienden!