woensdag 16 juni 2021

Alles over De Drechtsteden

Koffie met … Ad van den Boogaard

Koffie met … Ad van den Boogaard

25 maart 2016
Van vrijdag 25 maart 2016 tot en met vrijdag 25 maart 2016
Van 10:00 uur tot en met 12:00 uur

Een ochtend, die draait om ontmoeting, het delen van kennis en het drinken van een goede bak koffie

Vanaf maart drinken we elke laatste vrijdag van de maand in de Blauwe Kamer van Stadsbibliotheek Dordrecht koffie met een speciale gast. Tijdens de ‘Koffie met…’ ochtend van 10 tot 12 uur staat telkens een ander thema of persoon centraal. Ad van den Boogard bijt het spits af op vrijdag 25 maart. Deze Dordtse amateurschrijver en -historicus zal een lezing geven over Dordrecht tijdens de Eerste Wereldoorlog. Hij vertelt over zijn eigen werk en geeft een tijdsbeeld van de stad Dordrecht aan het begin van de 20e eeuw. Daarnaast bespreekt Van den Boogaard op welke wijze de Eerste Wereldoorlog van invloed is geweest op de inwoners van Dordrecht.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

De Bibliotheek AanZet

Centrale Bibliotheek, Groenmarkt 153

078 620 55 00

www.debibliotheekaanzet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!