vrijdag 25 juni 2021

Alles over De Drechtsteden

Voetbalparodie Pumps en Penalties inclusief Ladies Night

Voetbalparodie Pumps en Penalties inclusief Ladies Night

16 maart 2016
Van woensdag 16 maart 2016 tot en met woensdag 16 maart 2016


Trouwen met een succesvol voetballer is voor sommige vrouwen een droom. Anderen maken er ook echt werk van. Op woensdag 16 maart is in Schouwburg Kunstmin te zien hoe drie bloedmooie vrouwen alles op alles zetten om hun droom werkelijkheid te maken.

Pumps en Penalties met o.a. Birgit Schuurman, is een parodie op de voetbalwereld waarbij niemand in het wereldje gespaard blijft. De drie vrouwen willen maar één ding en dat is in de voetsporen treden van hun idolen Sylvie en Yolanthe. De dames zijn gewend te krijgen wat zij willen, maar nu loopt het even anders. De beste en knapste voetballer wil niets van hen weten; hij zoekt een heel ander soort vrouw. Kunstmin verandert in een echt stadion waarin een voorstelling van twee keer vijfenveertig minuten wordt gespeeld.

Voor en na afloop van de voorstelling is er voor alle bezoekers een Ladies Night. Vanaf 19.15 uur is er een mooi aanbod van producten en activiteiten waar dames doorgaans heel blij van worden. Denk aan hippe schoenen, mooie lingerie, luxe verzorgingsproducten en visagie

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op de website.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Schouwburg Kunstmin

Sint Jorisweg 76

078-6397973

www.kunstmin.nl
Deel dit bericht met je vrienden!