woensdag 16 juni 2021

Alles over De Drechtsteden

Edsilia Rombley in concert

Edsilia Rombley in concert

12 maart 2016
Van zaterdag 12 maart 2016 tot en met zaterdag 12 maart 2016


Edsilia Rombley in concert met na afloop een swingende Afterparty

Edsilia viert haar 20 jarig jubileum als zangeres dit jaar met haar nieuwe show Mama Sings. De veelzijdige Rombley wisselt haar theatertours af met tv optredens en shows in grote locaties als de Ziggo Dome. Op zaterdag 12 maart gaat het dak er af in Schouwburg Kunstmin.

In Mama Sings verandert Rombley de zaal in haar thuis. Als vrouw van de wereld en moeder van twee dochters vertelt zij over deze bijzondere periode in haar leven. Dit vertaalt zij naar mooie, persoonlijke liedjes die zij op geheel eigen wijze brengt. Mama Sings is echt een kijkje in het hart van Edsilia Rombley.

‘Deze show is voor mij heel speciaal. Dit jaar vier ik mijn 20-jarig jubileum en op het podium staan met deze show voelt echt als een cadeautje. Alle ervaringen komen in het theater bij elkaar. Natuurlijk wordt het ook spannend. Ik hoop dat de mensen in de zaal net zo zullen genieten als ik en dat ze na afloop met een goed gevoel naar huis gaan.’

Zowel Nederlands- als Engelstalig soul en popnummers komen voorbij. Aansluitend aan de show kunnen  de bezoekers nagenieten tijdens een swingende Afterparty in de Kleine Zaal. Voor de mensen die de voorstelling  hebben gemist,  zijn er kaartjes te krijgen voor alleen de Afterparty.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Schouwburg Kunstmin

Sint Jorisweg 76

078-6397973

www.kunstmin.nl
Deel dit bericht met je vrienden!