woensdag 16 juni 2021

Alles over De Drechtsteden

Rondje Theater

Rondje Theater

03 maart 2016
Van donderdag 03 maart 2016 tot en met donderdag 03 maart 2016
Van 14:00 uur tot en met 00:00 uur

Rondje Theater – Haags Trio Alouette: sensueel en diepzinnige muziek

Het Rondje Theater wordt op donderdag 3 maart om 14.00 afgetrapt uur in de Kleine zaal van Kunstmin met het Haags Trio Alouette. Deze drie vrouwen brengen het verhaal van Mel Bonis ten gehore. De drie daaropvolgende donderdagen kan er een workshop verhalen vertellen gevolgd worden o.l.v. Anne van Delft.

Naast de muziek van Mel Bonis, gespeeld door het kamermuziekensemble Haags Trio Alouette, vertelt Greet Michielsen het levensverhaal van deze componiste. Achter de sensuele muziek van Bonis zit namelijk een interessant verhaal vol tweestrijd. Waarom Mélanie Bonis (1858 – 1937) schuil ging onder de pseudoniem Mel Bonis is slechts het begin.

Op de eerste donderdag van de maand presenteert Kunstmin Een Rondje Theater. Op donderdag 3 maart kan het publiek genieten van een muzikale middag. De daaropvolgende donderdagen van de maand is het mogelijk een serie van drie workshops verhalen vertellen te volgen. Deze vinden plaats op 17, 24 en 31 maart.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Schouwburg Kunstmin

Sint Jorisweg 76

078-6397973

www.kunstmin.nl
Deel dit bericht met je vrienden!