woensdag 16 juni 2021

Alles over De Drechtsteden

Dansworkshop

Dansworkshop

03 maart 2016
Van donderdag 03 maart 2016 tot en met donderdag 03 maart 2016
Van 11:00 uur tot en met 12:00 uur

Dansen wordt over de hele wereld en in verschillende situaties gedaan. Op feesten, bruiloften, tijdens vrolijke en minder vrolijke rituelen. Dans geeft ontspanning, plezier, ruimte, contact met elkaar en contact met jezelf.Tijdens deze workshop kunt u ervaren wat dans voor u doet. Er wordt niet gewerkt met een dansstijl, maar onder begeleiding gaat u aan de slag met uw eigen beweging.

Daarnaast zal er een korte samendans zijn waarbij plezier met elkaar centraal staat. Deze manier van dansen is voor iedereen geschikt om dat ieder kan doen wat bij hem of haar past. Een beetje meer of minder energie of bewegingsmogelijkheden maakt dus niet uit. Er zal zowel individueel gewerkt worden, als ook in contact met anderen en met verschillende muziekstijlen.

Ontspanning en plezier in beweging staat centraal.U bent van harte uitgenodigd en: “Dance like nobody’s watching!” (citaat van William W. Purkey)Inloophuis Helianthus, voor mensen met kanker en hun naasten, is er voor alle inwoners van de Drechtsteden, Alblasserwaard en Hoekse Waard.

Voor informatie, inschrijving en kosten zie www.inloophuishelianthus.nl/activiteiten-overzicht.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Deel dit bericht met je vrienden!