donderdag 29 juli 2021

Alles over De Drechtsteden

DI-RECT terug in de Main Stage met #1 album

DI-RECT terug in de Main Stage met #1 album

31 oktober 2014
Van vrijdag 31 oktober 2014 tot en met vrijdag 31 oktober 2014


Na maanden als kluizenaars in de studio geleefd te hebben is DI-RECT komend seizoen weer volop aanwezig tijdens festivals en een nieuwe clubtour! Vrijdag 31 oktober doet de band met het nieuwe album de Main Stage van Bibelot aan.

Kippenvel
DI-RECT bestaat alweer vijftien jaar. Na het vertrek van zanger Tim Akkerman heeft de band zich binnen no-time opnieuw uitgevonden en bewezen als rockband van formaat. In de langharige Marcel Veenendaal is de toekomst van de band gevonden; een eigenzinnige frontman met een stem die je kippenvel bezorgt.

Diepe muzikale gelaagdheid
Onlangs verscheen het achtste studioalbum ‘Daydreams in a Blackout’, het derde in de huidige bezetting. Het album kwam op #1 binnen in de Albumcharts. ‘De plaat bloeit van sferische diversiteit en reist van rauwe rechtstreekse tastbaarheid naar diepe muzikale gelaagdheid´ aldus DI-RECT.

1500 Shows
De band heeft inmiddels meer dan 1500 shows achter de rug, is een graag geziene gast op de festivals en sinds enkele jaren ook in de theaters, maar de clubs blijven dé plek bij uitstek om DI-RECT aan het werk te zien.

Ticketinformatie
Tickets: €20,50 CJP-pashouders ontvangen 10% korting. Tickets via www.bibelot.net, www.energiehuis.net, de centrale kassa van het Energiehuis (open: di t/m zo 16.00-20.30 uur) of bij de voorverkoopadressen Velvet Music Dordrecht, Vriesestraat 110 en VVV Dordrecht, Spuiboulevard 99.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Poppodium Bibelot

Noordendijk 148

+31(0)78 89 033 21

www.bibelot.net
Deel dit bericht met je vrienden!