donderdag 29 juli 2021

Alles over De Drechtsteden

Lady’s Night  bij de Swinhove Groep.

Lady’s Night bij de Swinhove Groep.

31 oktober 2014
Van vrijdag 31 oktober 2014 tot en met vrijdag 31 oktober 2014
Van 16:00 uur tot en met 20:30 uur

Vrijdagavond 31 oktober a.s. organiseert de Swinhove Groep op locatie Swinhove aan de Plantageweg 3 een bijzondere Lady’s Night om geld in te zamelen voor onderzoek naar borstkanker. Van 16.00 tot 20.30 uur is er een speciale en gevarieerde Lady’s Night c.q. markt voor dames, waar van alles is te doen én te beleven op het gebied van uiterlijke verzorging.

Zo is kapsalon ‘De Salon Swinhove’ geopend, waar een demonstratie wordt verzorgd over haarvlechten en gel-lak. Ook kunt u terecht bij de schoonheidsspecialiste, die kleine behandelingen verricht voor kleine prijsjes. Voedingsconsulente Margareth van Weert is aanwezig om u te adviseren over gezonde voeding en gewichtsbeheersing. Er is een demonstratie van Tupperware en u kunt leuke cadeautjes kopen, er zijn woonaccessoires.

Verder is er van alles op het gebied van kleding, sieraden, tassen, lekkere geurtjes en lingerie voor alle leeftijdscategorieën. Tevens is er een loterij met leuke prijzen. Brasserie De Heerlijkheid is natuurlijk geopend voor een lekker hapje, drankje of heerlijke maaltijd en er is gezellige live muziek. Kortom, teveel om op te noemen. Kom gezellig langs, u bent van harte welkom!

 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Swinhove Groep

Plantageweg 3

078 6255548

Deel dit bericht met je vrienden!