donderdag 29 juli 2021

Alles over De Drechtsteden

Trouwbeurs in Reeweghal

Trouwbeurs in Reeweghal

26 oktober 2014
Van zondag 26 oktober 2014 tot en met zondag 26 oktober 2014
Van 11:00 uur tot en met 17:00 uur

Kom dan naar de Trouwbeurs in de Reeweghal op zondag 26 oktober. Van 11.00 tot 17.00 uur vindt u allerlei organisaties met belangrijke informatie die uw mooiste dag tot een waar feest kunnen maken. Ook de gemeente Dordrecht is aanwezig. U kunt om 15.00 uur een ‘proef-huwelijk’ laten sluiten.

Medewerkers van de Stadswinkel en trouwambtenaren -in een mooie toga- zijn aanwezig om u alles te vertellen over de mogelijkheden van het trouwen in Dordrecht. Van het verloop van de ceremonie tot de keuze van uw trouwlocatie. U vindt hier werkelijk alles wat u moet weten voor uw huwelijksdag. Onze ambtenaren van de burgerlijke stand staan u graag te woord. U kunt ter plekke zelfs uw trouwdatum alvast reserveren. En een eerste (digitale) kennismaking met onze 12 trouwambtenaren is mogelijk. Bovendien kunt u kans maken op een dinercheque (t.w.v. € 250,-). De actievoorwaarden en kans-formulieren vindt u in de stand van de gemeente.

Deel uw Dordtse trouwfoto
Voor de trouwbeurs is de gemeente Dordrecht op zoek naar bijzondere trouwfoto’s die zij ter inspiratie mag tonen op de trouwbeurs. Heeft u een mooie of bijzondere trouwfoto die genomen is in Dordrecht die u wilt delen met anderen? Stuur uw foto dan naar mediadordrecht@dordrecht.nl.

De gemeente plaatst deze foto’s op haar Facebookpagina en zal de foto’s ook laten zien in haar stand op de trouwbeurs. De inzending met de meeste likes op Facebook maakt bovendien kans om als ‘Foto van de week’ op de gemeentelijke website te komen.

Info

Organisator:

Adres:

Trouwbeurs

Reeweghal

Deel dit bericht met je vrienden!