donderdag 29 juli 2021

Alles over De Drechtsteden

Fietsveiligheidsactie

Fietsveiligheidsactie

25 oktober 2014
Van zaterdag 25 oktober 2014 tot en met zaterdag 25 oktober 2014
Van 10:00 uur tot en met 16:00 uur

De dagen worden weer langer. Het belang van een goede verlichting wordt daardoor ook weer belangrijk. Om fietsers hier een handje mee te helpen zal de Fietsersbond, samen met de politie de hele fiets controleren. Indien mogelijk wordt ze zelf gerepareerd. Fietsen waar geen framenummer in staat kunnen ook nog worden gegraveerd. En natuurlijk is Vinnie Veilig aanwezig. Iedereen met een goede fiets mag met haar / hem op de foto.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Fietsersbond

Statengang

078 6167358

dordrecht@fietsersbond.nl www.drechtsteden.fietsersbond.nl
Deel dit bericht met je vrienden!