donderdag 29 juli 2021

Alles over De Drechtsteden

Snoeiharde punkavond in de Popcentrale

Snoeiharde punkavond in de Popcentrale

24 oktober 2014
Van vrijdag 24 oktober 2014 tot en met vrijdag 24 oktober 2014
Van 20:30 uur tot en met 00:00 uur

Houd je agenda bij de hand als je een echte punkliefhebber bent! Vrijdag 24 oktober staat punk legende Disturbance in de Talent Stage van de Popcentrale. Punkband Jack Lust zal deze avond als support act aanwezig zijn. Beide bands geven een te gekke show weg met punk zoals je het gewend bent; rauw en vuig!

Disturbance is een Nederlandse punkband die al sinds de jaren 90 actief is in de punkscène. Met een behoorlijke lijst aan optredens in verschillende landen en een compleet eigen stijl hebben zij door de jaren heen hun punkstrepen meer dan verdiend. Maak je klaar voor een daverende show die je nog lang bij zal blijven!

Jack Lust is een Rotterdamse punkband die eind 2011 is opgericht. Jack Lust kenmerkt zich door de specifieke sleaze punk die ze spelen: snelle teksten en scheurende gitaren. De band heeft pas een nieuwe EP uitgebracht, genaamd Primitive Measures. Ook Jack Lust belooft er een waar spektakel van te maken deze avond.

De deur gaat open om 20:30. Kaarten kosten €3,- in de voorverkoop en €4,- aan de deur. Voorverkoop loopt via www.popcentrale.nl

Info

Organisator:

Adres:

Stichting Tobe - Popcentrale

Energiehuis

Deel dit bericht met je vrienden!