donderdag 29 juli 2021

Alles over De Drechtsteden

Eerste editie FRIS Dordrecht op komst

Eerste editie FRIS Dordrecht op komst

18 oktober 2014
Van zaterdag 18 oktober 2014 tot en met zaterdag 18 oktober 2014
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

Het blijft de gemoederen bezighouden: Jongeren & Alcohol. Sinds maart 2007 organiseert FRIS de zogenaamde FRIS-Feesten. Deze evenementen bieden jongeren van 12 t/m 15 jaar de mogelijkheid om, op een verantwoorde manier, kennis te maken met het uitgaansleven. Het motto: Geen alcohol, Geen Drugs, Gewoon FRIS. Jaarlijks worden de FRIS-Feesten bezocht door ruim 75.000 jongeren. Op zaterdag 18 oktober vindt de 1e editie plaats in poppodium Bibelot in Dordrecht.

FRIS is inmiddels actief in meer dan 20 steden verspreid over Nederland en België. Op zaterdag 18 oktober a.s. beleeft ook het prachtige Dordrecht haar allereerste FRIS-Feest. Dordrecht zal de eerste stad in de provincie Zuid-Holland zijn waar het succesvolle FRIS neerstrijkt. De Bibelot vormt het decor van deze onvergetelijke avond, waar vanaf 19.30 uur de deuren open staan voor alle 12 t/m 15 jarigen uit Dordrecht en omgeving.

Op deze editie zullen een aantal van de beste DJ’s en artiesten van Nederland aanwezig zijn. De bezoekers gaan genieten van o.a. DJ Novaro Deux. Dit DJ-duo is al jaren een vast gezicht op de FRIS-Feesten en heeft met zijn house- en urbanbeats al bewezen een grote toekomst te hebben! Ook de FRIS-residents DJ Rufus Riley en DJ DubbelFRIS zullen hun kunsten achter de draaitafels komen vertonen.

De voorverkoopprijs is €10,- (ex fee) en deze kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via www.wijzijnfris.nl en bij alle filialen van de AKO. Speciaal voor deze editie is ook een kortingsactie in het leven geroepen. Bij het bestellen van minimaal 5 kaarten via Wijzijnfris.nl krijg je 10% korting en betaal je dus maar €9,- per kaartje.

Mocht het evenement niet in de voorverkoop zijn uitverkocht, dan worden de laatste kaarten de 18e aan de kassa’s bij poppodium Bibelot verkocht.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Poppodium Bibelot

Noordendijk 148

+31(0)78 89 033 21

www.bibelot.net
Deel dit bericht met je vrienden!