donderdag 29 juli 2021

Alles over De Drechtsteden

Informatieavond over bouwen op het water

Informatieavond over bouwen op het water

13 oktober 2014
Van maandag 13 oktober 2014 tot en met maandag 13 oktober 2014
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

Dordrecht geeft op 25 oktober vijf waterkavels voor zelfbouw uit bij Stadswerven. Wie overweegt een waterwoning te bouwen, kan op maandag 13 oktober de informatieavond bezoeken in het Stadskantoor.

Je huis bouwen op het water. Wat komt daar allemaal bij kijken? De informatieavond op maandag 13 oktober geeft zelfbouwers tips en adviezen over drijvend bouwen. De wethouders Piet Sleeking en Rinette Reynvaan spreken een welkomstwoord.

DeltaSync
Rutger de Graaf van DeltaSync verzorgt een presentatie. Bureau DeltaSync is een internationaal kenniscentrum op het gebied van drijvend bouwen. Het geeft advies, maakt ontwerpen en verspreidt kennis op het gebied van floodproof bouwen.

Particulieren en bedrijven die ervaring hebben met het bouwen van waterwoningen delen hun ervaringen. Verder geeft HVC informatie over het warmtenet waarop de waterwoningen worden aangesloten.

De bijeenkomst in het Stadskantoor aan de Spuiboulevard 300 begint om 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur. Aanmelden kan op www.dordtseruimte.nl

In de rij
Intussen staan de eerste gegadigden voor een waterkavel al in de rij bij DordtYart op Stadswerven. Hier start op zaterdag 25 oktober om 9.00 uur de verkoop van de kavels.

Dordtse Ruimte
Zelfbouw is een van de drie initiatieven van de nieuwe aanpak van de gemeente onder de noemer 'Dordtse Ruimte'. De twee andere initiatieven zijn de tijdelijke invulling van ongebruikte gronden en nieuwe bestemmingen voor leegstaande panden. Kijk voor meer informatie op www.dordtseruimte.nl

Info

Organisator:

Adres:

Gemeente Dordrecht

Stadskantoor

Deel dit bericht met je vrienden!