donderdag 29 juli 2021

Alles over De Drechtsteden

Familievoorstelling Clows Kado

Familievoorstelling Clows Kado

12 oktober 2014
Van zondag 12 oktober 2014 tot en met zondag 12 oktober 2014


Op zondag 12 oktober presenteert Dordts Kindertheater Marjolijn de muzikale familievoorstelling Clowns Kado, voor kinderen van 4 tot 10 jaar.

Een voorstelling van internationale allure en grote muzikale kwaliteit, waarbij het publiek betrokken wordt en voortdurend verrast wordt door wat er op het podium gebeurt. Arno Huibers en Paul van der Heijden houden iedereen, van jong tot oud, een uur lang op het puntje van hun stoel.

Arno Huibers laat kinderen en volwassenen genieten van clowneske pareltjes uit zijn rijke 33-jarige clownsoeuvre. De fenomenale musicus Paul van der Heijden acteert en musiceert hierbij in de beste traditie van de witte clown. Als conservatorium geschoold slagwerker betovert hij zijn publiek van concertzaal tot school, met klanken van de marimba, klokkenspel, djembé, drums en vibrafoon.

"Op het podium staat een groot kado. Een deftige meneer met een rood plukje haar, speelt muziek. En… er is een clown, niet zomaar eentje maar een leuke! Voordat het kado wordt uitgepakt is het publiek heel wat clownsgrappen verder met een muzikale vuilnisbak, een levende bezem, een stille trommel, de grootste baby, de mooiste zeepbel ter wereld en nog veel meer...".

Deze clownsvoorstelling is komisch, muzikaal, poëtisch. Door het visueel beeldende karakter geschikt voor kinderen en volwassenen met diverse culturele achtergronden.

Kaarten kosten € 7,- per stuk (inclusief limonade, koffie of thee) en verkrijgbaar via de website www.dordtskindertheater.nl of in de winkels: Kinder- en jeugdboekenwinkel De Giraf of speelgoedwinkel Juffrouw Pollewop. De kassa aan de zaal is een uur voor de voorstelling open. Houdt er wel rekening mee dat er een beperkt aantal plaatsen is.

Dordts Kindertheater Marjolijn is een klein intiem podium dat al jaren op non-profit basis voorstellingen aanbiedt voor peuters en kleuters. In de jaren 80 begon het kindertheater op de zolder van het Hof. Na wat omzwervingen zijn ze dit jaar neergestreken in het theater van Inter Amicos aan de Chr. de Wetstraat 2a, net buiten het centrum van Dordrecht.

Info

Organisator:

Adres:

Dordts Kindertheater Marjolijn

Inter Amicos aan de Chr. de Wetstraat 2a

Deel dit bericht met je vrienden!