donderdag 29 juli 2021

Alles over De Drechtsteden

Meesterpianiste Marietta Petkova

Meesterpianiste Marietta Petkova

10 oktober 2014
Van vrijdag 10 oktober 2014 tot en met vrijdag 10 oktober 2014
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

Op vrijdag 10 oktober speelt de Bulgaarse meesterpianiste Marietta Petkova een programma van Bach, Beethoven en Schubert in het Energiehuis. Zij had al op tienjarige leeftijd de Grand Prix van het Nationale Piano Concours van Bulgarije op zak. Deze spectaculaire start was het begin van een florerende carrière. Zij treedt op in heel Europa, Noord Amerika en in Japan. Het klassieke podium Muziekstroom haalt haar naar Nederland. Het concert start om 20.00 uur.

Marietta Petkova wordt gezien als een fenomeen aan het klavier en is in staat om de luisteraar in de ziel te raken. Spirituele diepgang, virtuositeit en veelzijdigheid zijn bij haar samengesmolten tot waarachtig kunstenaarschap, dat door pers en publiek met open armen wordt ontvangen.

‘Of het nu Rachmaninov, Bach, Brahms of Liszt is, Petkova speelt fenomenaal’ (HP/De Tijd).

Info

Organisator:

Adres:

Muziekstroom

Muziekstroom

Deel dit bericht met je vrienden!