donderdag 29 juli 2021

Alles over De Drechtsteden

Opening Buurtmoestuin De Yp en natuurspeeltuin

Opening Buurtmoestuin De Yp en natuurspeeltuin

10 oktober 2014
Van vrijdag 10 oktober 2014 tot en met vrijdag 10 oktober 2014
Van 15:00 uur tot en met 00:00 uur

Op 10 oktober op 15.00 uur wordt het tijdelijk ingerichte Van Yperenterrein feestelijk in gebruik genomen. Wethouder Henk Mirck (Duurzaamheid) en wethouder Aaike Kamsteeg (Ruimtelijke Ordening) zijn aanwezig om buurtmoestuin De Yp en de nieuwe natuurspeeltuin te openen. De Yp is een groene buurtvoorziening en tevens nieuwe ontmoetingsplaats voor buurtbewoners. Tuinders zijn aanwezig en geven uitleg over de moestuin. De wethouders planten een fruitboom om de moestuin feestelijk te openen. Die middag wordt ook het bord onthuld met de naam van de nieuwe natuurspeeltuin. Wethouder Kamsteeg maakt de winnaar bekend van de prijsvraag om een naam te verzinnen voor deze speelplaats.

Info

Organisator:

Adres:

Gemeente Zwijndrecht

VanYperenterrein

Deel dit bericht met je vrienden!