donderdag 29 juli 2021

Alles over De Drechtsteden

Clubexpositie

Clubexpositie

10 oktober 2014
Van vrijdag 10 oktober 2014 tot en met zaterdag 11 oktober 2014
Van 09:00 uur tot en met 21:00 uur

Geachte Redactie, Een vriendelijk verzoek aan u, om het bijgaande persbericht te plaatsen in uw blad.Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.met vriendelijke groeten,Arie van der Woldesecretaris - Fotoclub AlblasserdamPERSBERICHT-PERSBERICHT-PERSBERICHT-PERSBERICHT-PERSBERICHT-PERSBERICHT-PERSBERICHT-PERSBERICHTFOTOEXPOSITIE IN HET MAKADO-CENTERTer gelegenheid van het 45 jarig jubileum exposeert Fotoclub Alblasserdam op 10 en 11 oktober a.s. in het Makado-center in Alblasserdam.

De expositie is geopend op 10 oktober vanaf 10.00 uur tot 21.00 uur en op 11 oktober vanaf 09.00 uur tot 16.00 uur.Tijdens de expositie geven de aanwezige leden desgewenst uitleg over de foto’s en/of de camera. De onderwerpenvan de foto’s variëren van Landschappen tot Portretten en verder alles wat de interesse heeft van de leden.Er zijn voor volgend jaar ook weer plannen om een beginners- fotocursus te gaan organiseren en deze staat gepland voor februari.

De cursus zal uit 4 avonden en een praktijkdag bestaan en het is mogelijk om tijdens de expositie al aan te melden voor deelname. Wilt u wat meer weten over de Fotoclub Alblasserdam dan kunt contact opnemen tel. 078-6912084 of o6-13151040 of per e-mail info@fcalblasserdam.nl . Het is ook mogelijk om een kijkje te nemen op de website van de club www.fcalblasserdam.nl . U bent van harte uitgenodigd op onze expositie.PERSBERICHT-PERSBERICHT-PERSBERICHT-PERSBERICHT-PERSBERICHT-PERSBERICHT-PERSBERICHT-PERSBERICHT

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Fotoclub Alblasserdam

Makado-center

06-13151040

info@fcalblasserdam.nl www.fcalblasserdam.nl
Deel dit bericht met je vrienden!