donderdag 29 juli 2021

Alles over De Drechtsteden

Ruim 50 ondernemers verwacht bij aankomende DKIB- netwerkborrel

Ruim 50 ondernemers verwacht bij aankomende DKIB- netwerkborrel

09 oktober 2014
Van donderdag 09 oktober 2014 tot en met donderdag 09 oktober 2014
Van 16:00 uur tot en met 19:00 uur

9 oktober a.s. vindt van 16.00- 19.00 uur de DKIB- netwerkborrel plaats bij Restaurant Chez Heeren Jansen. Hét netwerkevenement voor bedrijven gevestigd in Dordt- West, Dordrecht en de Drechtsteden! De DKIB- borrel heeft als doel om de samenwerking tussen lokale en regionale bedrijven te stimuleren.

Ook deze editie is er een grote diversiteit aan bedrijven te vinden die zich hebben aangemeld voor de netwerkborrel. Organisator By Lipman is verheugd dat de grote opkomst voor de DKIB- netwerkborrels aanhoudt en dat ondernemers de kansen in lokaal samenwerken blijven inzien. Entreekaarten kunnen nog besteld worden via de website www.dkib.nl en kosten €40,- ex btw per stuk, inclusief drank en diner.

De leden van de Dordtse Kil BusinessClub zullen ook aanwezig zijn tijdens de netwerkborrel. Dit netwerkevenement biedt alle ondernemers de mogelijkheid hun contacten en kennis te bundelen in een informele en prettige sfeer.

Info

Organisator:

Adres:

DKIB-Netwerkborrel

Restaurant Chez Heeren Jansen

Deel dit bericht met je vrienden!