donderdag 29 juli 2021

Alles over De Drechtsteden

Dag van de duurzaamheid - Natuurlijke weg naar gezondheid door de geestelijke genezende kracht

Dag van de duurzaamheid - Natuurlijke weg naar gezondheid door de geestelijke genezende kracht

07 oktober 2014
Van dinsdag 07 oktober 2014 tot en met dinsdag 07 oktober 2014
Van 19:00 uur tot en met 00:00 uur

Met het groeiend bewustzijn voor totale en alternatieve mogelijkheden van genezing, krijgt ook het thema genezing langs geestelijke weg steeds meer aandacht, ook in vakkringen. Daarbij duikt steeds weer een naam op: Bruno Gröning (†1959). Door buitengewone genezingssuccessen werd hij in de 50-er jaren wereldbekend. Hij liet de kennis na over het opnemen van een natuurlijke, genezende kracht: de “Heilstrom”. Zowel tegenwoordig als destijds gebeuren er genezingen, ook van ongeneeslijke ziekten.

De Bruno Gröning-Vriendenkring is wereldwijd één van de grootste verbonden voor genezing langs geestelijke weg. Hier kunnen geïnteresseerden en hulpzoekenden kosteloos leren de genezende kracht op te nemen. Daarbij gebeuren regelmatig verbazingwekkende genezingen, zelfs van jarenlang bestaande  bestaande organische ziekten. Reeds tijdens zijn leven had Bruno Gröning plaatselijke gemeenschappen opgebouwd. Tegenwoordig zijn deze in alle continenten van de wereld. Hier komen de Bruno Gröning vrienden samen, om gezamenlijk de genezende kracht op te nemen en over hun ervaringen en beleefde genezingen te vertellen.
 
In de lezing in de zaal bij de kerk aan de Hugo van Gijnweg 12, 3317 JM, Dordrecht wordt uitgelegd, hoe ieder voor zichzelf die kracht kan opnemen. De aanvang is 19.00 uur. De toegang is gratis. De Vriendenkring draagt zich financieel door giften. De wetmatigheden worden tijdens de lezing voorgesteld, alsook enkele genezingen, die door het opvolgen van zijn woorden en het opnemen van de Heilstrom zijn ingetreden.

Binnen de Bruno Gröning-Vriendenkring zijn talrijke artsen, psychologen en anderen personen werkzaam in medische beroepen, verenigd in de Medisch-Wetenschappelijke Vakgroep om de genezingen te controleren en te documenteren. Daarbij ook genezingen van langdurige, organische ziekten, alsook van angsten, depressies, allergieën en zelfs van alcohol- en drugsverslaving.

Deel dit bericht met je vrienden!