donderdag 29 juli 2021

Alles over De Drechtsteden

ToBe gaat Vreemd met: Zangleerlingen van Elizabeth Simonian

ToBe gaat Vreemd met: Zangleerlingen van Elizabeth Simonian

03 oktober 2014
Van vrijdag 03 oktober 2014 tot en met vrijdag 03 oktober 2014
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

Iedere vrijdagavond verzorgt ToBe cultuurcentrum de muzikale programmering onder de titel “ToBe gaat Vreemd” in Café De Vreemde Eend aan het Bagijnhof in Dordrecht. Talentvolle leerlingen en cursisten van ToBe, maar ook gastmusici treden op in een akoestische set met muziek die uiteenloopt van pop, folk, blues en singer-songwriter tot licht klassiek, jazz en wereldmuziek. Meer info: www.devreemdeeend.nl
Onze huismuzikant Ilona Snip (ThisGirlsLife) verzorgt om 20.00 uur de intro. ThisGirlsLife brengt vrolijke en soms minder vrolijke liedjes, die voornamelijk over dingen gaan die zijn geweest of niet te bereiken zijn. Daarna is de beurt vier zangleerlingen van Elizabeth Simonian. Elizabeth is een singer songwriter en studeerde aan Codarts in Rotterdam. Daarnaast geeft ze zangles. Dit keer is de beurt aan Easnadh Reddington,  Cindy Bubberman-kos en Enzo Bakkum. Het programma is divers van jazzy tot popsongs.

Rond 21.30 leidt Illona de jamsessie en het open podium in, wij hopen natuurlijk dat Elizabeth het podium zelf dan ook even op komt.
 

Info

Organisator:

Adres:

Café De Vreemde Eend

Bagijnhof 27

Deel dit bericht met je vrienden!