woensdag 14 april 2021

Alles over De Drechtsteden

Original Evergreen Jazzband in Wapen van Alblasserdam

24 juli 2013
Van woensdag 24 juli 2013 tot en met woensdag 24 juli 2013
Van 20:45 uur tot en met 00:00 uur

Op Paardenmarktdag woensdag 24 juli a.s. speelt vanaf 20.45 uur in "Het Wapen van Alblasserdam" de Original Evergreen Jazzband.

Al 25 jaar speelt de band onvervalste goudeerlijke jazz in pure vorm. De bandleden vormen een hechte muzikale vriendengroep die, binnen het jazzconcept van de jaren '20 tot'40 spelen zoals ze zich voelen.

Immer worden de jazzklassieken gekoesterd en beheerst, en de swing tot ongekende hoogte opgevoerd. Zingen doen de bandleden als lijsters, zowel met elkaar als solist! Tijdens de opening van het terras bij Blieck's Point op zaterdagmiddag 16 mei 1992 was het "de" band die destijds e.e.a. muzikaal opluisterde, en daarna nog enkele keren passeerde en daarom geen onbekende bij Jazzz....in Alblasserdam. Het zal ongetwijfeld een hele fijne avond worden.
 

Info

Organisator:

Adres:

Wapen van Alblasserdam

Wapen van Alblasserdam

Deel dit bericht met je vrienden!