woensdag 14 april 2021

Alles over De Drechtsteden

Themabijeenkomst van Rivas in MFC Maasplein

08 juli 2013
Van maandag 08 juli 2013 tot en met maandag 08 juli 2013
Van 14:00 uur tot en met 15:30 uur

Alblasserdam, 28 juni 2013 - Rivas Zorggroep houdt een themabijeenkomst in het MFC Maasplein in Alblasserdam. Deze vindt plaats op dinsdag 9 juli van 14.00 tot 15.30 uur. Het thema van de middag is Alzheimer.

Tijdens deze bijeenkomst geven verschillende medewerkers van Rivas informatie over leven met Alzheimer. Verder is er informatie over thuiszorg, personenalarmering, maaltijdservice en het Alzheimer Café van Rivas.

GOAC
Een verpleegkundige van het Geriatrisch Onderzoek en Advies Centrum (GOAC) van Rivas informeert deze middag over hoe zij mensen met dementie en hun familie kunnen ondersteunen. ‘We kunnen mensen op verschillende manieren begeleiden en ondersteunen’, zegt Anneke Lanser, zorgregisseur bij Rivas. ‘Er is veel mogelijk en daar informeren we mensen graag over.’ Daarnaast is er gelegenheid om vragen te stellen.

Meer informatie
De themabijeenkomst vindt plaats in de Rivas-locatie in het MFC Maasplein. De middag vangt om 14.00 uur aan en duurt tot ongeveer 15.30 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig, iedereen is van harte welkom! Voor meer informatie kan contact worden opgenomen via Rivas Zorglijn 0900-8440 (lokaal tarief) of kijk op www.rivas.nl.

 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Rivas

Rivas-locatie in het MFC Maasplein

0900-8440

www.rivas.nl
Deel dit bericht met je vrienden!