woensdag 14 april 2021

Alles over De Drechtsteden

Sporten, schilderen en muziek maken voor jong en oud

03 juli 2013
Van woensdag 03 juli 2013 tot en met woensdag 03 juli 2013
Van 13:30 uur tot en met 16:30 uur

Op woensdag 3 juli vinden er op sportveld Molenzicht verschillende activiteiten plaats voor jong en oud. Van 13.30 tot 16.30 presenteert het Alblasserdams, Beweeg en Cultuur team de zogenaamde ABC-dag. De ABC-dag is voor alle basisschoolleerlingen en 50-plussers van Alblasserdam. De toegang is gratis.

Activiteiten
De jongste Alblasserdammers zijn meer dan welkom om te komen sporten, schilderen en muziek maken. Voor de sportievelingen is er o.a. een stormbaan, pannavoetbal en er kan gevolleybald worden. Muziek maken kan op djembés en wie wil schilderen kan dat doen op een groot schilderij. Voor 50-plussers staat er onder andere een fiets met trapondersteuning klaar, waar een proefritje op gemaakt kan worden. Ook geeft de Sport en Spelgroep een demonstratie onder leiding van Gerda Zijdeveld. Tevens is Stichting Welzijn aanwezig met informatie over verschillende activiteiten die er in Alblasserdam te doen zijn.

ABC team
Het Alblasserdams, Beweeg & Cultuur team bestaat uit André Veth (Sportconsulent Gemeente Alblasserdam), Trudy van Kwawegen (Combinatiefunctionaris Wasko), Jacobien Moetwil (Combinatiefunctionaris Cultuur, ToBe), Lotte Blok (Combinatiefunctionaris Sport, Hattricksport) en Niels Persoon (Combinatiefunctionaris Sport, Hattricksport). Het ABC team werkt samen met de basisscholen, vakleerkrachten uit het bewegingsonderwijs, verenigingen, fysiotherapie, Stichting Welzijn Alblasserdam en Sportcentrum Blokweer. De middag wordt verder mogelijk gemaakt door Philip de Koning, KDO, Stichting Hattrick, ToBe, CKC Kinderdijk, Smash ’66, van der Ree (Scheldeplein) en de gemeente Alblasserdam.
 
Meer informatie
Volg het ABC team op twitter via @HetABCTeam. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar sporthal De Blokweer.

Update: Ondanks de voorspelde regen vindt alles gewoon buiten plaats; op sportveld Molenzicht bij CKC Kinderdijk.

 

Info

Organisator:

Adres:

ABC-team

Sportveld Molenzicht

Deel dit bericht met je vrienden!