woensdag 16 juni 2021

Alles over De Drechtsteden

Kerstbingo

Kerstbingo

16 december 2011
Van vrijdag 16 december 2011 tot en met vrijdag 16 december 2011
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

Het gebouw is volledig omgetoverd in kerstsfeer. Hierbij zijn dan ook de prijzen aangepast. De hoofdprijzen van deze Kerstbingo zijn een LCD-TV 56 cm met DVD speler en een Wokset met vlees en sauzen voor 4 personen. Buiten de genoemde hoofdprijzen is er voor elke deelnemer een presentje en verder o.a. kerstpakketten, rollades en diverse kerstartikelen, dus voor elk wat wils.

Gezelligheid en ontspanning en tevens de mogelijkheid om tijdens de pauze een hapje en/of een drankje te nuttigen. De toegang is gratis. Kom uw geluk beproeven en misschien bent u één van de winnaars van die mooie prijzen.

Deel dit bericht met je vrienden!