woensdag 16 juni 2021

Alles over De Drechtsteden

Inloopbijeenkomst over coeliakie

Inloopbijeenkomst over coeliakie

14 december 2011
Van woensdag 14 december 2011 tot en met woensdag 14 december 2011
Van 14:00 uur tot en met 16:00 uur

De Nederlandse Coeliakie Vereniging en het Albert Schweitzer ziekenhuis organiseren informatiebijeenkomsten over coeliakie. Deze inloopsessies zijn bedoeld voor iedereen die met deze aandoening te maken heeft: patiënten (alle leeftijden), ouders/naasten en andere belangstellenden.

De bijeenkomsten vinden plaats in zaal 2. (Deze sessie is speciaal voor kinderen en hun ouders.) Entree en parkeren zijn gratis.

Mensen met coeliakie kunnen geen gluten verdragen. Gluten zitten in de meeste graanproducten. Coeliakiepatiënten moeten daarom een streng dieet volgen. Tijdens de inloopsessies geven deskundigen en lotgenoten informatie over de aandoening. Aanwezigen kunnen ervaringen en recepten uitwisselen, evenals tips over vakantie en uit eten. Koffie en thee staan klaar en het is mogelijk te proeven van glutenvrije producten.

Meer informatie is verkrijgbaar bij de Nederlandse Coeliakie Vereniging, Ingrid Boer-Schoonen, telefoon 06-42237839 of via e-mail.

Deel dit bericht met je vrienden!