woensdag 16 juni 2021

Alles over De Drechtsteden

Kerstcircus

Kerstcircus

14 december 2011
Van woensdag 14 december 2011 tot en met maandag 26 december 2011


Circus Amara organiseert voor de eerste keer in zijn bestaan kerstvoorstellingen in Nederland. De primeur is hier in Hendrik Ido Ambacht alwaar het circus een prachtige show zal brengen. Naast de vele acts (jongleren, messenshow, etc.) zal ook de clown niet ontbreken. Daarnaast heeft het circus ook diverse dieren zoals pony’s, paarden en duiven.

Kortom een kerstshow voor jong en oud met bloedstollende acts van acrobaten en jongleurs, afgewisseld door dolkomische capriolen van onze clowns.

Circus Amara is een echt familiecircus dat met een authentiek circus programma komt. De voorstelling duurt ongeveer één uur en drie kwartier zodat ook de jongste bezoekers zich niet zullen vervelen. De tent is toegankelijk voor rolstoelbezitters. De tent is natuurlijk heerlijk verwarmd zodat het u aan niets zult ontbreken. Zak lekker onderuit en laat de spanning en vermaak tot u komen.

Dieren zijn op een humane manier getraind en doen hun trucs met plezier. Voor de meest actuele informatie over programma, tijden, artiesten, kaartverkoop en andere zaken kunt u terecht op de website van het circus.

LET OP! In tegenstelling wat er op de kaarten en posters staat zal de eerste voorstelling op eerste kerstdag (25 december) niet om 12.00 uur beginnen maar om 13.00 uur.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Circus Amara

naast sporthal de Ridderhal

www.circusamara.nl
Deel dit bericht met je vrienden!