woensdag 16 juni 2021

Alles over De Drechtsteden

Thema-uur I-Google

12 december 2011
Van maandag 12 december 2011 tot en met maandag 12 december 2011
Van 10:00 uur tot en met 11:00 uur

De nieuwe stichting SWA, voortgekomen uit de SWOA, ROWA en BSR gaat van start met een eerste serie van computer thema-uurtjes op maandagmorgen. De presentatie is in handen van Alex van Turenhout. Als het een succes blijkt volgen meerdere maandagmorgen sessies.

U wordt welkom geheten vanaf 09.30 uur met gratis koffie.

De presentatie bestaat steeds uit een half uur theoretisch, waarbij uitleg wordt gegeven via een groot projectiescherm, en waarna, aan de hand van praktijkvoorbeelden, u zelf aan de slag kunt. Het is niet noodzakelijk om zelf uw laptop mee te nemen, aangezien er computers voldoende aanwezig zijn.

Vandaag gaat het over: Maak kennis met "I-Google", je eigen startpagina samenstellen met je voorkeuren.

Deel dit bericht met je vrienden!