woensdag 16 juni 2021

Alles over De Drechtsteden

Traditioneel kerstkoffieconcert

Traditioneel kerstkoffieconcert

10 december 2011
Van zaterdag 10 december 2011 tot en met zaterdag 10 december 2011
Van 10:30 uur tot en met 11:15 uur

De Sectie Muziek van de Culturele Raad Papendrecht verzorgt dit jaar in samenwerking met de Rivas dit kerstkoffieconcert. Het is de start van een nieuwe serie koffieconcerten onder de noemer "Aangenaam Goud" in het voorjaar van 2012.

De muzikale bijeenkomst wordt verzorgd door leerlingen van de Muzieklespraktijk van Anneke den Breeker-Schijvens. Als vocal-group “All Special” en All Special Classic” brengen zij een breed en gevarieerd programma met achttien enthousiaste zangers, die ook solistisch van zich laten horen. Er wordt zowel a capella als met pianobegeleiding gezongen. Een achttiende eeuws a capella gezongen canon, traditionele carols en een gezamenlijk “Stille Nacht” zijn de stemmige ingrediënten van dit concert. De toegang is gratis.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Nathan Hol

Rivas, de lokatie de Markt, aan de Markt

06-22137137

Deel dit bericht met je vrienden!