woensdag 14 april 2021

Alles over De Drechtsteden

City Art Fair Dordt

28 augustus 2011
Van zondag 28 augustus 2011 tot en met zondag 28 augustus 2011
Van 12:00 uur tot en met 17:00 uur

Kunst kijken gebeurt teveel binnen de muren en moet meer naar buiten toe. Dit kan gratis op de City Art Fair Dordt op zondag 26 juni, 31 juli en 28 augustus in de historische binnenstad van Dordrecht. De kunstmarkt vindt plaats in de winkelstraten Voorstraat-Augustijn en Nieuwstraat “de Smaakstraat”, nabij V&D.

Ongeveer 40 beeldende kunstenaars uit binnen-en buitenland exposeren hun meest recente werk en alle technieken komen aan bod. Van schilderijen in olie- en acrylverf, aquarellen, grafiek, beeldhouwwerk, keramiek tot en met sieraden.

City Art Fair Dordt biedt ook de mogelijkheid om tegen betaalbare prijzen kunst te kopen. In een sfeervolle omgeving kan men met de kunstenaars - die altijd persoonlijk aanwezig zijn - van gedachten wisselen.

City Art Fair Dordt heeft “recycling” als thema gekozen en daarom staan er ook kunstenaars met kunst van gerecycled materiaal.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Stichting Werkgroep Voorstraat-Augustijn i.s.m. de Nieuwstraat-Smaakstraat

Voorstraat - Nieuwstraat

06- 15 29 73 12

cityartfair@live.nl www.voorstraat-augustijn.nl
Deel dit bericht met je vrienden!