woensdag 14 april 2021

Alles over De Drechtsteden

Optreden David Clerest en Vinyl Debiel

26 augustus 2011
Van vrijdag 26 augustus 2011 tot en met vrijdag 26 augustus 2011
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

David Clerest werd geboren in een muzikale familie. David gebruikt een drumcomputer en vooraf opgenomen bastracks. Op het podium speelt hij zowel rhythm als lead gitaar en neemt hij de zang voor zijn rekening, dit alles ondersteunt door de vooraf opgenomen tracks. David Clerest Project live zien is dan ook een inspirerende en verheffende ervaring.

Zijn teksten hebben meestal een anti oorlogboodschap, gaan over het milieu of andere sociale kwesties. Zijn cd ‘Mission Earth’ nam hij op met gebruik van zonne-energie. David is niet alleen bezig met het milieu en mensenrechten maar neemt het ook op voor dieren. Naast zijn eigen nummers geeft David een geheel nieuw perspectief aan nummers van bands als Judas Priest, Metallica en Iron Maiden. Met zijn nieuwe album White Knight toert hij nu door Europa om zoveel mogelijk te spelen. Meer info op de website.

Ook de rest van deze avond zal gevuld zijn met prima muziek. Deejay-act Vinyl Debiel draait de beste nummers vanaf ouderwets vinyl: uitsluitend originele 45 toeren singles uit de jaren 60, 70 en 80. Hun specialiteit is rock en hardrock, maar daarnaast komen ook veel andere stijlen aan bod. Ook verzoekjes worden zo mogelijk gehonoreerd. Een lekker avondje muziek dus door deejays die, zoals dat hoort, de muziek belangrijker vinden dan zichzelf.

Entree gratis.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

de Black Rose Stichting

Muziekcafé Cozmic, Dolhuisstraat 2

www.davidclerestproject.com
Deel dit bericht met je vrienden!