woensdag 14 april 2021

Alles over De Drechtsteden

Voetvolleybaltoernooi voor jongeren

04 augustus 2011
Van donderdag 04 augustus 2011 tot en met donderdag 04 augustus 2011
Van 14:00 uur tot en met 00:00 uur

Vandaag is in Zwembad het eerste voetvolleybaltoernooi voor jongeren tussen 12 en 23 jaar. Kids tot 12 jaar kunnen deze middag een zandsculptuur maken.

Voetvolley
Meedoen aan het voetvolleytoernooi kan als je tussen 12 en 23 jaar bent en een team van twee personen kunt vormen. Schrijf je telefonisch of via email in bij Chandre of Sjors van Jeugdcentrum Interval. Je kan je ook inschrijven bij de receptie van het zwembad.

Zandsculpturen
Ben je nog geen 12 jaar? Kom dan een kunstwerk maken van zand. Een kasteel, raceauto, lievelingsdier, alles kun je maken. Er ligt een hele grote berg speciaal zand voor jullie klaar. Na het harde werken kun je een gratis ijsje ophalen bij de kiosk van het zwembad. Om 16.00 uur bekijkt een deskundige jury alle kunstwerken. Voor de drie mooiste creaties is er een leuke prijs beschikbaar. Je hoeft je vooraf niet op te geven.

Zowel het voetvolleytoernooi als het zandsculpturen maken begint om 14.00 uur. Deelname is gratis. Je hoeft alleen maar een geldig toegangskaartje voor het zwembad te hebben.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Jeugdcentrum Interval

Zwembad de Hooght aan de Lange Tiendweg

770 81 65

c.nandoe@papendrecht.nl www.papendrecht.nl/interval
Deel dit bericht met je vrienden!