woensdag 16 juni 2021

Alles over De Drechtsteden

Cursus Digitale Fotobewerking voor Beginners in Kubiek

Cursus Digitale Fotobewerking voor Beginners in Kubiek

28 mei 2009
Van donderdag 28 mei 2009 tot en met donderdag 01 oktober 2009
Van 19:50 uur tot en met 20:50 uur

Deze cursus is gericht op de enigszins ervaren computergebruiker die meer wil weten over het bewerken van foto’s met de computer en daar nog geen ervaring mee heeft. Dit kunnen foto’s zijn, die met elke willekeurige fotocamera gemaakt zijn. In deze cursus wordt stap-voor-stap uitgelegd hoe foto’s digitaal bewerkt kunnen worden. Het proces begint met de invoer van foto’s via scanner, digitale camera, internet of cd-rom. Daarna volgt de fase van het bewerken. Bij het cursusboek zit een cd-rom met een volledig Nederlandstalige versie van het populaire  fotobewerkingsprogramma “Ulead Photo Express”. Met dit programma is het mogelijk om foto’s op bijna professionele wijze te bewerken. Het bevat tevens honderden kant- en klare sjablonen waarmee bijv. snel posters, kalenders en wenskaarten ontworpen kunnen worden. Het cursusboek “digitale fotobewerking” van Addo Stuur, is gratis te gebruiken tijdens de lessen. Indien men interesse heeft om het cursusboek aan te schaffen, kan dit in overleg met de docent. De cursus is bedoeld voor beginners op het gebied van fotobewerken.

Deze cursus bestaat uit 5 lessen en wordt gegeven op donderdagavond van 19.00 uur tot 20.50 uur. Het cursusgeld bedraagt € 100,00. We starten in september weer met een  nieuwe cursus. Als er voldoende aanmeldingen zijn, gaan we van start. Dus als u zich voor de vakantie opgeeft, kunt u vanaf september uw vakantiekiekjes gaan bewerken. Bij het inschrijven dient men een vooruitbetaling te doen van 15 euro. Voor meerdere informatie en/of inschrijvingen kan men terecht bij Wijkcentrum Kubiek  (tijdens werkdagen van 9-12 uur).

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Wijkcentrum Kubiek

Zwaluwstraat 1

612 63 64

kubiek@diverz.info www.diverz.info
Deel dit bericht met je vrienden!