woensdag 16 juni 2021

Alles over De Drechtsteden

Vliegende Transformer

16 mei 2009
Van zaterdag 16 mei 2009 tot en met zaterdag 16 mei 2009
Van 13:00 uur tot en met 15:00 uur

Zaterdag 16 mei is alle jeugd uitgenodigd van 8 jaar en ouder weer uit om naar ’t Weetpunt te komen. Want er staat namelijk iets spannends te gebeuren. Met dit mooie zomer wordt er weer gezocht naar de Transformers van deze tijd. Op vele mooie bloemen kunnen zijn ze te vinden. Daarbij kunnen ze ook nog vliegen.

Wie zal dit raadsel oplossen?
Wie als eerste zaterdagmiddag om 13.00 uur kan vertellen wat Transformers zijn, deze gellukige krijgt een mooie plaat met de Transformers er op. Na een spannend en interessant verhaal zal er gezicht worden naar de Vliegende Transformers. Onder het genot van limonade en iets lekkers zal de middag afgesloten worden. Iedereen is van harte welkom, dus breng je vriendjes en vriendinnetjes mee. Dit alles is ook nog eens gratis. 

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact op nemen met Lidy van der Lans- Exler.

Deel dit bericht met je vrienden!