woensdag 16 juni 2021

Alles over De Drechtsteden

Benefietconcert bij De Hoop voor CPC

Benefietconcert bij De Hoop voor CPC

16 mei 2009
Van zaterdag 16 mei 2009 tot en met zaterdag 16 mei 2009
Van 18:00 uur tot en met 00:00 uur

Op zaterdagavond 16 mei wordt bij De Hoop in Dordrecht een benefietconcert gehouden. De opbrengsten zijn bestemd voor de kosten van het kantoor van Centrum voor Pastorale Counseling (CPC) in Heverlee, België. CPC België werkt nauw samen met De Hoop ggz. Het programma, waarvan een feestelijk buffet onderdeel is, begint om 18.00 uur. Voor het bijwonen van het benefietconcert wordt een gift gevraagd van minimaal vijftig euro. Aanmelden voor het concert kan online via www.pastoralecounseling.org.

Violiste Joke Wittox en pianist Jan Moeyaert zullen tijdens het benefietconcert kamermuziek ten gehore brengen van J. Brahms, E. Grieg, H. Wieniawski, en J.S. Svendsen. Beide muzikanten studeerden af aan het Koninklijk Conservatorium te Brussel.

Het CPC is een van de weinige christelijke instellingen voor hulpverlening in België en vervult daar een belangrijke plaats. Het CPC rust mensen toe die werkzaam zijn in het pastoraat. Daarnaast geeft het centrum boeken en tijdschriften uit over pastorale onderwerpen. Het werk in België wordt verricht zonder enige vorm van subsidie. Het CPC heeft naast de afdeling in België ook een afdeling in Nederland. CPC Nederland is sinds 2007 onderdeel van De Hoop ggz.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Stichting de Hoop ggz

Provincialeweg 70

611 11 11

info@dehoop.org www.dehoop.org
Deel dit bericht met je vrienden!