woensdag 16 juni 2021

Alles over De Drechtsteden

Claire & band live

Claire & band live

15 mei 2009
Van vrijdag 15 mei 2009 tot en met vrijdag 15 mei 2009
Van 19:00 uur tot en met 00:00 uur

Live concert in Nehemia ministries H.A. Lorentzstraat 5 aanvang: 19:00 uur

Met medewerking van:
Iwan Sahertlan, Stef Matitawaer, Alex Eijsbroek, Gideon Latupelrissa, Junes & Els Manuputtij, Joel Slagtand, Gilbert Thera, Leon Wilder, Ilse Bevelander en Luca Genta

Tevens komt er die dag de Nieuwe cd van Claire van Duyenbode uit


“Through It All” is het nieuwe worshipalbum van Claire dat 15 mei wordt uitgebracht door Nehemia Ministries. Met het nieuwe album bewijst Claire een veelzijdige artiest te zijn. Zij zal met dit album velen verrassen. “Through It All” onderscheidt zich van de vorige albums met de hoeveelheid muziekgenres die zijn gebruikt – van aanstekelijke lofprijs, urban en soul tot intieme worshipnummers. Het album is geproduceerd door o.a. Stef Matitawaer en opgenomen in samenwerking met een aantal uitstekende muzikanten als Luca Genta, Iwan Sahertian en Joel Slagtand.

Vele mensen zullen zich herkennen in de eerlijke teksten in de songs. De titelsong “Through It All” vertelt over Gods nabijheid in moeite en pijn, maar ook over Zijn oneindige goedheid. Claire schrijft haar nummers zelf; ze schrijft wat ze voelt, wat ze heeft meegemaakt en hoe God hierin een grote rol speelt. Dat maakt haar songs echt en puur - afkomstig uit een plaats van persoonlijke aanbidding. Voor Claire bestaan er geen eenvoudig liedjes, ze zijn allen hard verdiend en beladen met verwondering en een diepe betekenis.
 
Voor meer informatie vind u op www.clairemusic.nl 

Deel dit bericht met je vrienden!