woensdag 16 juni 2021

Alles over De Drechtsteden

Nieuwe natuuractiviteit voor jeugd

Nieuwe natuuractiviteit voor jeugd

15 mei 2009
Van vrijdag 15 mei 2009 tot en met vrijdag 15 mei 2009
Van 14:00 uur tot en met 15:30 uur

Op woensdag 15 april wordt in het informatie- en bezoekerscentrum ’t Weetpunt aan het Develpad een nieuwe natuuractiviteit georganiseerd voor de schooljeugd van 8 tot 12 jaar. Vanaf 2 uur zijn de jongens en meisjes van harte welkom. Deze keer gaat de jeugd op zoek naar waterdiertjes. Slapen ze nog of zijn ze al wakker?  Het is de bedoeling, dat de kinderen met een schepnet en een emmertje gaan uitzoeken wat het antwoord is op die vraag.
 Eerst zal in ’t Weetpunt het nodige verteld worden over de waterdiertjes, zodat de jongens en meisjes met de nodige kennis op pad kunnen. Deze activiteit duurt tot ongeveer half vier. Het kost de kinderen niets om mee te doen. Na afloop staat de frisdrank klaar.

Deel dit bericht met je vrienden!