woensdag 16 juni 2021

Alles over De Drechtsteden

Introductie avond "School for harvest and ministry”

09 mei 2009
Van zaterdag 09 mei 2009 tot en met zaterdag 09 mei 2009
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

Op donderdagavond 9 april, om 19.30, is er een introductieavond van de bijbelschool “School for Harvest and Ministry” op onderstaand adres. De studenten vertellen hun ervaringen op de school en er wordt een presentatie gegeven van de school.

De “School for Harvest and Ministry” is een één of tweejarige dagopleiding van 10 maanden en biedt een volledig programma voor hen die zich willen voorbereiden voor werker in de locale gemeente, pastoraal werker of voor zendeling.

Het eerste jaar is gericht op discipelschap en persoonlijke vorming en is als fulltime of twee daagse opleiding te volgen. Het tweede jaar is gericht op leiderschap en persoonlijke verantwoording nemen en is alleen te volgen als fulltime opleiding. Elk jaar is afzonderlijk te volgen en heeft zijn eigen diploma of certificaat.

De school is verbonden met de Nehemia Ministries te Zwijndrecht en staat daarom borg voor gemeente gericht onderwijs voor alle gezindten. Op dit moment draaien de diverse schooljaren met 72 studenten van uiteenlopende leeftijden afkomstig uit verschillende kerken en gemeenten.

De bijzondere samenstelling van de studenten lijkt op het gemeenteleven en bestaat uit alle gezindten en achtergronden zoals: vutters, huisvrouwen, scholieren, zakenmensen, ex-verslaafden… Juist de diversiteit van deelnemers is uniek in Nederland, omdat iedereen- ongeacht leeftijd, opleiding, gezindte en achtergrond- de Bijbelschool kan volgen.

De opleiding bestaat uit een intensieve training door middel van:
·      Interactieve lessen op Bijbelse grondslag over een breed scala van onderwerpen.
·      Cursussen om de problematiek van het verleden op te lossen.
·      Gespreksgroepen, evaluaties en persoonlijk mentoraat.
·      Praktijkdagen met muziek, drama en spreekvaardigheid cursussen.
·      Een praktijkreis en andere excursies.
·      Het maken van reportages en het volgen van stages.

Voor verdere informatie:
“School for Harvest and Ministry”
H.A. Lorentzstraat 5
3331 EE  Zwijndrecht
Tel  (078) 619 37 45
www.schoolforharvest.nl
info@schoolforharvest.nl

Deel dit bericht met je vrienden!