woensdag 16 juni 2021

Alles over De Drechtsteden

Optreden Toonkunstkoor

Optreden Toonkunstkoor

04 mei 2009
Van maandag 04 mei 2009 tot en met maandag 04 mei 2009
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

Het oudste koor van Dordt, Toonkunst, zingt op maandagavond 4 mei voor de eerste keer onder leiding van de nieuwe dirigent Ries van der Zouwen bij de dodenherdenking op het Sumaraplein. Vorige jaar was er een bijzondere herdenking in de kerk, waar Van der Zouwen ook de predikant is: De Wilhelminakerk.

Van der Zouwen debuteerde zaterdag op de eerste grote uitvoering van het koor in de Antoniuskerk. Hij had zijn mensen er goed op voorbereid, inclusief een trainingsweekeinde in het buitenland. Toonkunst groet onder de inspirerende leiding van de nieuwe dirigent als kool en daarbij past ook medewerking op 4 mei.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

De vereniging Toonkunst

Het Sumaraplein

614 26 34

toonkunstkoor.dordrecht@hetnet.nl www.ellen-parrots.com/toonkunst
Deel dit bericht met je vrienden!