woensdag 16 juni 2021

Alles over De Drechtsteden

KNRM open dag 2 mei station Dordrecht Zuid

KNRM open dag 2 mei station Dordrecht Zuid

02 mei 2009
Van zaterdag 02 mei 2009 tot en met zaterdag 02 mei 2009
Van 10:30 uur tot en met 15:15 uur

Op zaterdag 2 mei as organiseert de KNRM (koninklijke nederlandse redding maatschappij) haar landelijke open dag op haar 42 reddingstations door geheel Nederland. Ook station Dordrecht zal op deze dag haar deuren openen en krijgt het Dordtse en regionale publiek de kans om een kijkje achter de schermen te nemen van de KNRM. Gedurende deze dag krijgt het publiek de mogelijkheid kennis te maken met de bemanningen, hun verhalen en ervaringen te horen, het materieel te bezichtigen en zelfs meevaren behoort tot de mogelijkheden deze dag. Vanzelfsprekend is dit laatste sterk afhankelijk van de weersomstandigheden en mogelijke operaties.
 
De open dag wordt gehouden op reddingstation Zuid van de KNRM, deze post ligt aan de kruising Hollands Diep / Dordtse Kil , Rijksstraatweg 197, 3316 EG Dordrecht. Het station is geopend vanaf 10.30 uur en omstreeks 15.15 uur zal de laatste afvaart plaatsvinden.
 
Publiek is van harte welkom en heeft de gelegenheid om kennis te maken met het unieke vrijwilligerswerk van de Reddingmaatschappij.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

KNRM (koninklijke nederlandse redding maatschappij)

Rijksstraatweg 197

www.knrm.nl
Deel dit bericht met je vrienden!